Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ЦИК с информационни срещи по повод предстоящите избори за общински съветници и кметове

ЦИК с информационни срещи по повод предстоящите избори за общински съветници и кметове
Добавена на: 2015-06-30 16:38:13

Ще бъдат разяснени по-важните моменти, свързани с упражняване правото на глас в предстоящите избори, като участващите ще имат възможност да зададат и въпроси към членовете на ЦИК.

По повод предстоящите избори за общински съветници и кметове през 2015 година, като част от разяснителната си кампания, Централната избирателна комисия ще проведе поредица от срещи с представителите на администрацията, ангажирана с организационно-техническата подготовка на изборите, гражданите и медиите.
Съгласно утвърдения график, за област Велико Търново срещата с представителите на медиите и гражданите е насрочена за 8 юли 2015 г. (сряда) и ще се проведе от 11:00 часа в сградата на Областната администрация, етаж 5, Зала №500. Ще бъдат разяснени по-важните моменти, свързани с упражняване правото на глас в предстоящите избори, като участващите ще имат възможност да зададат и въпроси към членовете на ЦИК.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания