Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Отлично представяне на наши деца на игри по тенис на маса за момичета и момчета 5-7 клас

Отлично представяне на наши деца на игри по тенис на маса за момичета и момчета 5-7 клас
Добавена на: 2015-06-08 16:38:33

Отлично представяне на наши деца на игри по тенис на маса за момичета и момчета 5-7 клас

От 5 до 7 юни т.г. гр. Добрич бе домакин на финалите на ученическите игри по тенис на маса за момичета и момчета 5-7 клас.

От 5 до 7 юни т.г. гр. Добрич бе домакин на финалите на ученическите игри по тенис на маса за момичета и момчета 5-7 клас. Тази година нашите отбори-момчетата на СОУ "Н. Катранов" и момичетата на СОУ "Д.Благоев" се класираха за финалите, като победиха убедително съперниците си в общинския, областния и зоналния етап на състезанията. В гр. Добрич представянето също бе отлично: отборът на СОУ "Д.Благоев"(Звезделина Кънчева, Румяна Кънева и Лора Опрева) зае призовото трето място и бе награден с купа, грамота и бронзови медали; момчетата на СОУ "Н.Катранов" (Християн Братов, Христо Радолов, Димитър Иванов и Георги Кънев)  се класира на пето място и също бе награден с купа и грамота. В индивидуалните първенство най-добре се представи Християн Братов, който успя да достигне до полуфиналите и се класира на 4-то място. Представянето на нашите състезатели наистина може да определи като отлично, защото призовите класирания са постигнати с добри игри и победи срещу по-големи с 1 или 2 години момичета и момчета (Звезделина, Румяна, Лора, Християн  и Христо са в  пети клас). Голямо значение за успехите има доброто взаимодействие между ръководството на училищата, учителите по физ. възпита ние и спорт и свищовските спортни  клубове по тенис на маса.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания