Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовска делегация гостува в побратимения руски град Железногорск

Свищовска делегация гостува в  побратимения руски град Железногорск
Добавена на: 2015-05-14 14:58:33

Визитата бе в отговор на отправена към ръководството на свищовската администрация покана от кмета на Железногорск Виктор Солнцев за участие в тържествата, посветени на 70-та годишнина от края на Втората световна война и победата над фашизма.

Делегация от Община Свищов, водена от заместник-кмета Емил Димитров гостува в побратимения руски град Железногорск.       Визитата бе в отговор на отправена към ръководството на свищовската администрация покана от кмета на Железногорск Виктор Солнцев за участие в тържествата, посветени на 70-та годишнина от края на Втората световна война и победата над фашизма.
В състава на свищовската делегация бяха още заместник-председателят на Общинския съвет Цветанка Костова и ръководителят на общинска слубжба „Социални дейности“ Анелия Димитрова.
Членовете на свищовската делегация бяха сред гостите на тържествения парад и празничните концерти в чест на Деня на победата 9 май.
Делегацията имаше официална среща с кмета и ръководството на град Железногорск. По време на разговорите бяха обсъдени идеи за обмен на спортни групи, културни състави и създаване на партньорства между училища.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания