Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Започнаха традиционните приемни на кмета по селата

Започнаха традиционните приемни на кмета по селата
Добавена на: 2015-05-05 13:33:14

Започнаха традиционните приемни на кмета по селата
Започнаха традиционните приемни на кмета по селата

Приемните стартираха на 4 май със среща с жителите на село Овча могила и ще продължат до 20 май по определен график във всички населени места на общината.

В началото на месец май започнаха традиционните приемни на Станислав Благов в селата на общината.
В срещите му с жителите на малките населени места участват още заместник-кметовете, финансовия директор и директори на други ресорни дирекции в Общината.
По време на изнесените приемни, които протичат като общи събрания, свищовският градоначалник отчита изпълнението на общинския бюджет от предходната година, а хората имат възможност да споделят мнения и поставят въпроси. Освен това се дава възможност на местното население да определи приоритетите в инвестиционната програма на съответното кметство за Бюджет 2015 г.
Приемните стартираха на 4 май със среща с жителите на село Овча могила и ще продължат до 20 май по определен график във всички населени места на общината. Датата и началният час на всяка от срещите е обявен в Кметството на съответното село.    

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания