Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Над 2,4 млн. лв. са предвидени за обектите в Поименния списък

Над 2,4 млн. лв. са предвидени  за обектите в Поименния списък
Добавена на: 2015-03-09 09:32:39

Над 2,4 милиона лева са предвидените средства за обектите включени в Поименен списък – 2015 година на община Свищов, съобщи Иван Митев, ръководител на общинската инвестиционна дирекция.

150 хил. лв. от средствата идват от Междуведомствената комисия по възстановяване и подпомагане при Министерски съвет. С 25 хил. лв. от тази сума ще се ремонтират улици в село Вардим, а останалите средства са за улични ремонти в града. 54 хиляди лева са предвидени за ремонт на покрива на ОДЗ “Слънчо”. 12 хил. лв. е ремонтът на покрива на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в село Алеково. 388 хил. лв. е стойността на новата отоплителна инсталация в СОУ “Цветан Радославов”. 44 хиляди лева са средствата, които са заложени тази година за поддръжката на уличното осветление в града. Иван Митев направи сравнение, че в Плевен за целта годишно се харчи по един милион лева. 
Дунавско дело

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания