Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Медали за България на Балканиадата по лека атлетика в Истанбул

Медали за България на Балканиадата по лека атлетика в Истанбул
Добавена на: 2015-02-24 09:25:31

Двама лекоатлети, чийто имена са свързани с град Свищов, завоюваха медали на Балканиадата по лека атлетика в зала в Истанбул, провела се на 21-ви февруари.

Двама лекоатлети, чийто имена са свързани с град Свищов, завоюваха медали на Балканиадата по лека атлетика в зала в Истанбул, провела се на 21-ви февруари. Шампионатът се организира от Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ) и Турската федерация по лека атлетика.
Златен медал за България на скок на височина донесе Тихомир Иванов. Лекоатлетът е от град Плевен и е състезател на СК „Свилоза“.
Втори в бягането на 3000 метра финишира Иван Попов и спечели сребърен медал за страната ни. Състезателят е възпитаник на известния свищовски треньор Желю Замфиров, а в момента e в старозагорския клуб по лека атлетика „Берое“.
На Балканиадата в Истанбул двамата лекоатлети бяха част от националния отбор на България, който участва в състезанието с общо 18 състезатели.
       
Кметът на Община Свищов Станислав Благов поднася своите най-сърдечни поздравления към шампионите и им пожелава нови успехи!
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания