Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът на Община Свищов Станислав Благов подписа първия договор за саниране

Кметът на Община Свищов Станислав Благов подписа първия договор за саниране
Добавена на: 2015-02-23 17:37:27

Кметът на Община Свищов Станислав Благов подписа първия договор за саниране

Справката с публичния регистър на Българската банка за развитие показва, че това е и първия договор в цяла Великотърновска област.

Кметът на Община Свищов Станислав Благов подписа първия договор със сдружение на собственици по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.
Договорът бе подписан със Сдружение на собствениците „Стоян Ников“ №1А, блок 8 в град Свищов. В сградата има 45 жилищни обекта, чиито собственици са дали съгласие за участие в Програмата. Справката с публичния регистър на Българската банка за развитие показва, че това е и първия договор в цяла Великотърновска област.
„Поздравявам ви за добрата организация. Тази програма е една много добра възможност за българските граждани и се надявам хората в община Свищов да бъдат активни и добре организирани като вас, за да може повече жилищни сгради в Свищов да участват и да бъдат цялостно санирани.“, заяви кметът Станислав Благов.
Подписвайки договора, представителят на Сдружението на собствениците Георги Петков благодари на общинските експерти за оказаната техническа помощ при подготовката на документите.
Следва подписване на тристранния договор между Община Свищов, областния управител и представител на Българската банка за развитие, уточни координаторът за изпълнение на програмата на местно ниво Стоян Парашкевов.
Към днешна дата регистрираните в Община Свищов сдружения на собственици по новата програма са 8 на брой, вече е подадено и второто Заявление за интерес и финансова помощ, което се оценява от общинските експерти.
       
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания