Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Народният представител Иван Иванов се срещна с граждани

Народният представител Иван  Иванов се срещна с граждани
Добавена на: 2014-12-05 15:18:22

Освен с граждани той проведе среща и с кмета Станислав Благов и кметовете на населени места от общината

Народният представител от Великотърновски избирателен район Иван Иванов, който е и председател на 43-то Народно събрание, проведе първа приемна в Свищов в понеделник. Освен с граждани той проведе среща и с кмета Станислав Благов и кметовете на населени места от общината. Основните проблеми, поставени от гражданите са свързани с инфраструктурата. Кметовете на Хаджидимитрово, Българско сливово и Козловец са поставили въпроса за качеството на питейната вода в населените места и нейната наличност. Иван Иванов е поел ангажимент да съдейства за решаването на този проблем чрез разработване и реализиране на интегриран проект за малките населени места от общината. Кметицата на Вардим е поставила пред народният избраник наболелия за селището проблем за състоянието на пътната отсечка, част от Републиканската пътна мрежа.
Кметът Станислав Благов запозна депутата с въпроса за собствеността на бившата казарма в Свищов и проекта за изграждане на трети мост над Дунав при нашия град. Депутатът е обещал съдействие и коментира, че ще запознае с проекта и останалите си колеги от областта, за да получи помощ и от тях.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Дарителска Кампания