Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Определиха 60 ст. минимална цена за превоз на пътници от такситата

Определиха 60 ст. минимална цена за превоз на пътници от такситата
Добавена на: 2014-10-06 14:52:10

Съветниците увеличиха срока на валидност на разрешенията за таксиметров превоз на пътници на територията на община Свищов от 12 месеца на 5 години.


Промяната бе гласувана във връзка с изменения в Закона за таксиметровите превози. Приетото решение предвижда издадените разрешителни, до влизане на закона, да запазят срока на действието си, за който са издадени, а светлоотразителните стикери ще бъдат валидни 12 месеца. Цената им в размер на 8,33 лв., без ДДС, ще се заплаща от превозвача на касата при Общинския информационен център за всяка година от срока на разрешението им. Съветниците определиха и минималните и максималните цени за превоз на пътници, минималната е 60 стотинки за километър пробег, а максималната е 1,20 лв. В началото на заседанието бе прочетена декларация от името на групата съветници “Промяна” в защита на съветника от същата група Калин Костов.

Дунавско дело

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания