Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Карнавал „Приказките оживяват”

Карнавал „Приказките оживяват”
Добавена на: 2014-05-31 11:38:35

Карнавал „Приказките оживяват”
Карнавал „Приказките оживяват”
Карнавал „Приказките оживяват”

На 30.05.2014 г. Центърът за работа с деца - Ореш към Русенска Католическа организация „Каритас” , организира карнавал по повод 1-ви юни – Деня на детето, за децата потребители на Центъра и за децата от ОУ „Христо Ботев” – Ореш.

Карнавалът беше под мотото „Приказките оживяват” и се проведе в сградата на НЧ „Филип Станиславов – 1903” – Ореш. На сцената дефилираха: Снежанка и седемте джуджета, Шрек и Барби, много феи – на цветята, на водата, от морското царство, Зоро и Карибски пирати, Индиански вожд, Хитър Петър, Аладин, Пипи дългото чорапче, Баба Цоцолана и Патилан, и чуждестранни гости – Жоон от Ямайка и Юлий Цезар и много други приказни герои. Участие взеха около 50 деца. Празникът беше за всички онези, които вярват в чудеса и за всички, чиито сърца са изпълнени с добро, светлина и надежда. Карнавалът продължи с много забавни игри, викторина, танци и караоке.
                                      
                                                                            Елка Иванова - координатор

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Дарителска Кампания