Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовската болница ще продаде пет терена

Свищовската болница ще продаде пет терена
Добавена на: 2014-02-07 11:38:36

МБАЛ “Д-р Димитър Павлович” ЕООД ще продаде пет недвижими имоти, намиращи се в двора на лечебницата, решиха съветниците по време на редовното им януарско заседание.

МБАЛ “Д-р Димитър Павлович” ЕООД ще продаде пет недвижими имоти, намиращи се в двора на лечебницата, решиха съветниците по време на редовното им януарско заседание. Местният парламент даде съгласието си лечебното заведение да извърши продажбата чрез публичен търг. Общата начална цена е в размер на 584 хиляди лева. За продан отиват три не застроени урегулирани поземлени имоти и две застроени УПИ-та – пералнята и гаражите, намиращи се в двора на болницата. Средствата от продажбите ще бъдат предоставени на лечебното заведение и с тях ще се погасят стари задължения. Това ще даде възможност за подобряване финансовото състояние на свищовската болница, която постепенно започва да се стабилизира и дава индикации, че населението на Общината няма да бъде лишено от болнично лечение.
Дунавско дело

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания