Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Обмисля се откриване на кино в читалището

Обмисля се откриване  на кино в читалището
Добавена на: 2014-01-31 12:28:01

Обмисля се откриване  на кино в читалището

Ръководството на ПБНЧ “Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856” има желание да открие кино на територията на читалището, съобщи председателят на настоятелството Пламен Александров.

Ръководството на ПБНЧ “Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856” има желание да открие кино на територията на читалището, съобщи председателят на настоятелството Пламен Александров. Идеята е дългогодишна, а амбицията е до края на годината да бъде реализирана. Киното ще се помещава в откритата преди година камерна зала на читалището и в началото ще работи евентуално три дни в седмицата. По този начин няма да се пречи на проявите, които се провеждат в големия салон. В момента се работи по намиране на удобни столове за бъдещия киносалон, като местата ще бъдат 80. Пламен Александров обясни, че бъдещото кино ще купува пакети от по 20-на филми, като в тях две от заглавията ще са хитове. Ще се наблегне и на представянето на български заглавия. Като за официалното им представяне ще гостуват и част от актьорите участници.
Александър ШАБОВ
В-к "Дунавко дело"


Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания