Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кандидатстваме за ремонт на храма “Свето Преображение”

Кандидатстваме за ремонт на храма “Свето Преображение”
Добавена на: 2013-11-29 10:18:18

Свищов ще кандидатства пред програма “Красива България” с проект за ремонт на църква, затворена вече повече от две години.

Свищов ще кандидатства пред програма “Красива България” с проект за ремонт на църква, затворена вече повече от две години. В момента в звено “Интеграция” се подготвя необходимата документация за кандидатстване за средства, съобщи Стоян Парашкевов, ръководител на дирекция “Административно-правно и информационно обслужване”. Представители на програмата бяха на посещение в общината в началото на седмицата и на срещата е станало ясно, че процедурата по програмата ще стартира до 10 декември. Самите разработки ще се приемат след началото на 2014 година. Храмът е затворен от януари 2010 г. заради сериозни конструктивни дефекти. Очаква се стойността на проекта да бъде над 200 хил. лева, като половината ще бъдат осигурени от общинския бюджет.
Александър ШАБОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания