Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

СОУ „Николай Катранов” на първо място в Европа

СОУ „Николай Катранов” на първо място в Европа
Добавена на: 2013-11-29 10:06:59

СОУ „Николай Катранов” на първо място в Европа
СОУ „Николай Катранов” на първо място в Европа
СОУ „Николай Катранов” на първо място в Европа

Победителя в състезанието ’generation@school’ 2013/Поколение и училище/

В официално писмо от Европейския съюз до СОУ „Николай Катранов” заедно с грамота за Първо място, 40 тениски и 150 химикала, и с покана за пътуване на 35 участници до Брюксел е написано:
Относно: Победителя в състезанието ’generation@school’ 2013/Поколение и училище/
Категория „Послание за Европа”
Уважаема г-жо Мочкова,
Вашият проект „Заедно участваме в дебата за ЕС” бе представен като кандидат за наградата в конкурса generation@school /поколение @ училище/ в контекста на Европейската година на гражданите 2013. Щастлива съм да ви информирам, че на среща на журито от ЕС на 24 октомври проекта е определен на първото място, Победител за цяла Европа в категорията  "Посланието към Европа".
Наградата за първо място е пътуване до Брюксел, до посетителския център на Европейската комисия за участниците от спечелилия проект –млади хора на повече от 15 години, заедно с граждани, които са взели участие с тях. Групата трябва да бъде минимум от 15 и максимум от 35 човека. Продължителността на посещението е около ден, ден и половина в зависимост от програмата и ще включва една нощувка и храна.
От името на заместник-председателя на Европейската комисия г-жа Вивиан Рединг и еврокомисаря г-н Ласло Андор, аз ви поздравявам  за спечелването на тази награда.
Бих искала любезно да Ви помоля да потвърдите, че  приемате тази награда.
Моля, обърнете внимание, че трябва да ни се даде възможност най-малко осем седмица за организиране на пътуването.
Очаквам с нетърпение да  приветстваме в Брюксел  вас и останалите участници от спечелилия проект.
Искрено Ваша
Ylva Tiveus
Ръководството на училището благодари и поздравява за изключителния успех учениците-участници в проекта “Generation@school” от Х а, ХІ а и ХІ б клас, класните ръководители и учители помогнали в организацията-Виолета Трайчева, Нина Божидарова, Невелина Илиева, Йордан Димов,Таня Лютова, Соня Димитрова.
                                Благодарим и на ръководствата на Културен клуб на пенсионера „Щастливеца” и неговия председател г-жа Мария Радулова, групата за стари градски песни, на ръководството Дом за стари хора "Мария Луиза" и Евдокия Петрова.
            Благодарности за гостите на съвместните ни прояви: г-жа Милена Богданова, Трайчо Димитров, Стефана Митева, Връбка Попова, Теменужка Блажева, бабите и дядовците на учениците,
Специални благодарности на г-н Станислав Благов и г-н Пламен Александров  за участието в дискусиите за ЕС  с учениците.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания