Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Русенската опера запозна учениците от СОУ "Н. Катранов"с Хайдн и Моцарт

Русенската опера запозна учениците от СОУ \\\"Н. Катранов\\\"с Хайдн и Моцарт
Добавена на: 2013-11-22 11:29:47

На 11 ноември в актовата зала на СОУ „Н. Катранов” Русенската държавна опера изнесе музикално-образователната програма “Виенските класици Хайдн и Моцарт” с автор и водещ на лекторията Пламен Бейков.

На 11 ноември в актовата зала на СОУ „Н. Катранов” Русенската държавна опера изнесе музикално-образователната програма “Виенските класици Хайдн и Моцарт” с автор и водещ на лекторията Пламен Бейков. В нея участваха и учениците от VІІ-те и VІІІ в клас. За активното си участие по време на програмата като най-добър асистент на изпълнителите гостите определиха Павел Ночев от VІІ б клас (на снимката с Пламен Бейков), като той и цялото му семейство получават покана за  безплатно посещение на спектакъл в специално определена за тях ложа. В училището се получи благодарствено писмо от Пламен Бейков, в което се казва. “Бих искал от мое име и от името на моите колеги да изкажа своята благодарност за гостоприемството, което ни оказахте! СОУ "Н. Катранов" е първото училище извън община Русе, където изнасяме една от нашите образователни програми. Горд съм, че това се случва в Свищов - моя роден град. Директорът на вашето прекрасно училище г-н Генади Иванов и вашата колежка, учителката по музика г-жа Евгения Христова, със своята инициативност и сътрудничество, за мое най-приятно удовлетворение оцениха моите усилия, както и усилията на ръководството на Русенската опера заедно да дадем възможност на по-широк кръг от младежката аудитория да се докосне до непреходните стойности на класическото музикално-драматично изкуство. Учениците ви бяха запленяващи, будни, проявиха завидно въображение и артистизъм, бяха естествено подготвени за нашата среща, което при всички случаи заслугата е на вашите учители”.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Дарителска Кампания