Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Марио Якимов със златен медал от международен гала-турнир

Марио Якимов със златен медал от международен гала-турнир
Добавена на: 2013-08-30 13:53:07

Голям успех извоюва играещият треньор на тенис клуб "Академик-2001" (Свищов) Марио Якимов при ветераните.

От 15 до 18 август т.г. град Панагюрище бе домакин на ІІІ-я международен гала-турнир по тенис на маса. Участваха над 300 състезатели от Италия, Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, Македония и България. Броят и класата на участниците го превърнаха в най-силния турнир, провеждан в  България. Бяха проведени състезания за девойки и юноши, ветерани и открит турнир за мъже и жени. Голям успех извоюва играещият треньор на тенис клуб "Академик-2001" (Свищов) Марио Якимов при ветераните. Той бе безапелационен  в своята възрастова група, като победи всичките си съперници в груповата фаза и в следващия етап – елиминациите, а на финала се наложи с 3:0 над бившия си съотборник от националния отбор Любомир Георгиев, който от години се състезава за Гърция. Освен купи и медали , организаторите на турнира "Асарел Медет" АД бяха осигурили и солиден награден фонд.
Амбициите на домакините и на Българската Федерация по тенис на маса са този турнир от следващата година да влезе в календара на Европейската Федерация по тенис на маса.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания