Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Стартира националното проучване на Министерство на физическото възпитание и спорта

Стартира националното проучване на Министерство на физическото възпитание и спорта
Добавена на: 2013-04-19 11:17:02

Министерството на физическото възпитание и спорта стартира мащабно проучване относно интереса и отношението на гражданите към физическото възпитание и спорта

 Министерството на физическото възпитание и спорта стартира мащабно проучване относно интереса и отношението на гражданите към физическото възпитание и спорта.
Идеята е да се обобщят мненията на колкото се може повече български граждани във връзка с техните предпочитания, отношение и желание да практикуват определен вид спорт. Това ще е от полза за нашата бъдеща работа, както при актуализиране на нормативната уредба, така и при планиране на програмите и политиките на държавната и местна власт и на организациите по отношение на спорта.


Община Свищов се включва в инициативата, като постави линк на интернет страницата на общината с въпроси, насочени към българските граждани. Отговорите ще бъдат обработени и анализирани, а резултатите ще получат публичност. Анкетата е анонимна и стартира на 11 април 2013 г. (четвъртък) в 10,00 часа. Допитването ще продължи три седмици.
Линк към анкетата: http://anketa.mpes.government.bg/

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания