Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ученици от ПГ ЛПС на практика в Италия

Ученици от ПГ ЛПС на практика в Италия
Добавена на: 2013-03-20 11:44:12

Тя е част от проекта, който реализира училището под надслов “Кулинарно пътешествие, моята европейска практика” по секторна програма “Леонардо Да Винчи”

Ученици от ПГ ЛПС на практика в Италия
 
От 7 до 27 април ученици от Професионалната гимназия по лека промишленост и строителство ще бъдат на учебна производствена практика в град Римини, Италия. Тя е част от проекта, който реализира училището под надслов “Кулинарно пътешествие, моята европейска практика” по секторна програма “Леонардо Да Винчи”, програма “Учене през целия живот”, финансиран с европари. Учениците, които заминават за Италия, са от 11 и 12 клас, професия “Готвач”. Нашите младежи ще бъдат разпределени в пет хотела в групи по четири. Към всяка група ще бъде прикрепен наставник от партньора от италианска страна. Учениците ще бъдат придружавани от двама преподаватели от гимназията – учителите по учебна практика Ивелина Енчева и Анета Владимирова. Учениците са преминали курс от 120 часа по италиански език, както и професионална подготовка, включваща теоретично и практично обучение в гимназията. Последното обучение е било психолого-педагогическо, целящо усвояване на особеностите на италианското общуване и толерантност към други култури.
Александър ШАБОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания