Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Честито Рождество Христово! Щастлива и успешна 2013 година!

Честито Рождество Христово! Щастлива и успешна 2013 година!
Добавена на: 2012-12-21 13:55:39

Станислав БЛАГОВ, кмет на община Свищов

Скъпи съграждани, жители на Община Свищов,
 
На прага сме на сияйния християнски празник Рождество Христово и Новата 2013 година! Тези дни са едни от най-тържествените в календара ни – наситени с празнично настроение, усмивки и нови надежди! В святата нощ Витлеемската звезда озарява душите ни със своята приказна светлина! Нейните лъчи ни подаряват силата да сътворяваме своите малки чудеса - благородни и милосърдни дела. Защото сме водени от свещените слова: „Слава във висините Богу и на земята мир между човеците, в които е Неговото благоволение!”. Топлината на пламтящия бъдник излъчва вярата и обичта, които ни е подарил Спасителят. Светлите ни молитви попиват копнежа за топлина и любов, окрилен от библейското послание: „Любовта е дълготърпелива, пълна с благост…” В това време за размисъл преоткриваме прошката и човечността, за да продължим напред в хармония и мир с ближните.  Радостта на душите ни се слива със звъна на празничните камбани, които възвестяват раждането на Христос. С опората на християнските нравствени и семейни ценности ще прекосим границите на поредната стара година към нови мечти и надежди.
За крайдунавската ни община отминаващата година бе щедра и плодотворна. Осъществените мащабни инфраструктурни проекти възродиха облика на родния ни град и го превърнаха в още по-привлекателно и уютно селище. Благодаря на всички Вас, защото ние заедно създадохме тази красота!
В навечерието на очакваните чудесни празници отправям към Вас и семействата Ви своите благопожелания за крепко здраве, сполуки и сбъднати мечти! 
Честито Рождество Христово!
Щастлива и успешна Нова 2013 година!
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания