Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовски състезатели извоюваха сребърен и бронзов медал от Международен турнир по киокушин карате

Свищовски състезатели извоюваха сребърен и бронзов медал от Международен турнир по киокушин карате
Добавена на: 2012-12-10 16:29:36

В него участваха над 180 състезатели от България, Русия, Израел, Англия, Сърбия, Швейцария, Гърция и Украйна, които премериха сили в дисциплината „кумите”.


Свищовски състезатели извоюваха сребърен и бронзов медал от Международен турнир по киокушин карате
 
В столицата на 8 декември в зала „Арена Армеец” се състоя Международен благотворителен детско-юношески турнир по карате Киокушин. Състезанието бе организирано от Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) съвместно с Българска федерация по карате (IFK). И тази година благотворителният турнир премина под надслов „С обич за децата в пaмет на бащите герои“. Средствата, които бях набрани, ще бъдат предоставени на децата на загиналите или инвалидизирани служители на МВР.
Благотворителното спортно събитие беше отворен за участие на отбори на всички федерации по киокушин карате в страната, както и за отбори от чужбина.
В него участваха над 180 състезатели  от България, Русия, Израел, Англия, Сърбия, Швейцария, Гърция и Украйна, които  премериха сили в дисциплината „кумите”.
Свищовските участници от клуб „Академик“ се окичиха със сребърен и бронзов медал от престижната надпревара.
По пътя към второто място Александър Христов проведе изключително тежки, продължителни и равностойни боеве. Той се състезава при юношите старша възраст в категорията до 70 кг.  Доста забележителна бе победата му над състезател от Израел - носител на първи дан. Финалната битка на състезателя от Свищов бе със състезател от Русия, който показа надмощие в двубоя.
Константин Ангелов достигна до четвъртфиналния кръг на надпреварата в категория до 65 кг. при юноши между 16 и 17 години. Той остана трети, след като не успя да се справи с опонента си от обора от Англия.
Това са поредните отличия  на състезатели на спортен карате клуб „Академик“, които доказват напредъка, развитието и сериозната работа в организацията ръководена от студенти от Стопанска Академия „Д. А. Ценов“ Свищов.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Дарителска Кампания