Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Няма успех без първа крачка…

Няма успех без първа крачка…
Добавена на: 2012-11-16 13:26:31

Четирима ученици от СОУ „Николай Катранов” са включени в Алманахът "Успелите деца на България 2011" на Фондация „Димитър Бербатов”

Четирима ученици от СОУ „Николай Катранов” са включени в Алманахът "Успелите деца на България 2011" на Фондация „Димитър Бербатов”
Няма успех без първа крачка…След нея идват стъпалата нагоре, за които талантът има нужда от усилия и характер”е написал като мото в сайта на Фондацията Димитър Бербатов.
Димитър Бербатов е идол на подрастващите и пример за човек, успял с талант и усилия да сбъдне детската си мечта. Това е възможност да се влияе на децата да насочват енергията си в градивна посока, което ще работи за тяхното бъдеще, както и да си изграждат правилни критерии за същността на успеха.
На заглавната страница на сайта ще прочетете още:
Ние от фондация “Димитър Бербатов” вярваме, че колкото повече се работи с потенциала на децата, толкова по-добро бъдеще чака страната ни. Всички трябва да се гордеем с изявените деца и да ги насърчаваме – нашите аплодисменти са най-малкото, което техните постижения заслужават.
Алманахът „Успелите деца на България 2011” година излезе от печат и безплатен екземпляр заедно с подарък гривна на Фондация "Димитър Бербатов" ще получи всеки от номинираните и включени в книгата ученици. В тазгодишното издание са включени 544 ученици от цялата страна, като четири от тях са от град Свищов, от СОУ „Николай Катранов”. Това са учениците:
Борислава Божинова Божинова – 3 клас, област математика
Любомира Петкова Димитрова – 5 клас, област математика
Радостин Пламенов Петков – 5 клас, област математика
Ясен Георгиев Георгиев – 10 клас, области: изобразително изкуство, фотография, Математика
Постиженията на български деца през годината е победа, заслужаваща специално внимание. Ние искаме учениците, които не просто имат талант, но и работят върху него и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях! Ние искаме тези деца да са утрешните успели българи, а днес - да са лидерите в своите училища!

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания