Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

III турнир по хокей на трева за купа „Цветан Радославов”

III турнир по хокей на трева за купа „Цветан Радославов”
Добавена на: 2012-10-09 13:51:21

III турнир по хокей на трева за купа „Цветан Радославов”

На 29.09.2012г. на ТИТ – гр.Свищов се проведе третия турнир за купа „Цветан Радославов“- деца до 12 г., момичета и момчета до 14 г.

 На 29.09.2012г. на ТИТ – гр.Свищов се проведе третия турнир за купа „Цветан Радославов“- деца до 12 г., момичета и момчета до 14 г. Турнирът се проведе под егидата на ректора на СА „Д.А.Ценов“ – проф.д-р Величко Адамов. Участието в турнира носи точки за ранг листата на БФХТ и беше последна проверка преди провеждането на финалите от държавното първенство по хокей в КК Албена на 5,6 и 7 октомври 2012г.
При деца до 12г. участваха отборите:
ГРУПА А:
1. Дунав Свищов
2. Локомотив ЧБ
3. Евлоги Георгиев - Тръстеник
4. Плевен

ГРУПА В
1. Стик ГК
2. Христо Ботев - Байкал
3. НСА София

Отборът на „Дунав“ – Свищов победи  „Плевен“ със 7:0, „Локомотив“ с 8:0 и „Евлоги Георгиев“ с 5:1 и зае първо място в групата, класиращо го за финал.  На финала загуби с 1:0 от „Стик „ и  получи сребърните медали. Индивидуални награди за най-добър вратар получи Георги Марков, а за голмайстор с 12 гола – Анатоли Лозанов и двамата от отбора на „Дунав“ – Свищов.
При 14 годишните момичета и момчета отборите отново бяха разделени в две групи:

ГРУПА А:

1. Дунав Свищов
2. Кмар комплекс - София
3. Христо Ботев - Байкал

ГРУПА В:

1. Бяла - Бяла
2. Стик ГК
3. КХТ "Левски" гр. Главиница.

Нашият отбор победи „Крам комплекс“ с 2:1 и „Христо Ботев“ с 12:0 и се класира на финала. На финала загуби с 2:1 от отбора на Бяла и зае второ място. Голмайстор на турнира стана отново състезател от СКХТФ „Дунав“ – Валентин Борисов с 8 гола.
Според изпълнителния директор на БФХТ – доц.д-р Антонио Антонов, който беше гостна турнира бе създадена префектна организация.
Ръководството на СКХТФ „Дунав“ изказва своята благодарност към  всички, които помогнаха за организиране и провеждане на турнира: проф.д-р Величко Адамов – ректор на СА „Д.А.Ценов“, Антон Георгиев – управител на кабелна телевизия „Видеосат“ – Свищов, Борислав Димитров –  ЕТ „Комита- Борислав Димитров“ , архийерейски наместник на гр.Свищов – свещеноиконом Димитър, групите общински съветници от ПП „ГЕРБ“ и ПП „ЕНП“, гл.ас. д-р Николай Нинов –директор на кариерен център при СА „Д.А.Ценов“, Вълкан Вълканов – началник на РПУ – Свищов, Генчо Стоянов - Звено „Масова физкултура и спорт“, Николай Константинов – общественик и спортен деец, доц. д-р Антонио Антонов – изпълнителен директор на БФХТ, зонален съвет на зона Мизия и организационния комитет на турнира.

Юлияна Секулова – мениджър на СКХТФ „Дунав“

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания