Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

На 7 и 8 септември в гр.Свищов се проведе турнир по тенис на маса

На 7 и 8 септември в гр.Свищов се проведе турнир по тенис на маса
Добавена на: 2012-09-20 14:37:01

Турнирът беше посветен на септемврийските празници на градовете Свищов и Белене

На 7 и 8 септември в гр.Свищов се проведе турнир по тенис на маса, организиран съвместно от Тенис клуб "Академик-2001" и Клуб за физкултура, спорт и туризъм АЕЦ Белене. Турнирът беше посветен на септемврийските празници на градовете Свищов и Белене. В проявата участваха състезатели и отбори от Свищов, Белене, Плевен, Козлодуй, Велико Търново и Разград. Според регламента на състезанието, отборите бяха съставени от по трима състезатели, един от които да е имал през годините картотека в Българска Федерация по тенис на маса, а останалите двама - не. Осемте отбора бяха разделени в 2 предварителни групи, в които се игра по системата "всеки срещу всеки". Така бяха определени полуфиналистите - "Свилоцел" /победител в група А/ срещу "Нове" /втори в група Б/ и "Енергоремонт" 1 срещу "Енергоремонт" 2. На финала за се класираха "Свилоцел" срещу "Енергоремонт" 1 , а за 3 - 4 място - "Нове" срещу "Енергоремонт" 2 . Свищовските отбори успяха да се наложат и в двете срещи. Купата и златните медали завоюваха състезателите от "Свилоцел" /Марио Якимов, Тихомир Петров, Иван Александров и Владислав Любенов/, а бронзовите медали закичиха "Нове" /Мейджан Бакалова, Георги Монев, Атанас Йошев/.
         На следващия ден се проведе индивидуалният турнир. След изиграване на предварителните групи се играха 1/4 финали по системата на елиминиране.Победителите от 1/4 финалите играха за разпределение на медалите и на скромния награден фонд, осигурен от организаторите.
 
КЛАСИРАНЕ:
1.Марио Якимов/"Свилоцел"/ ;
2.Мейджан Бакалова/"Нове"/;
3.Милен Петков/"Тетрон"Плевен/;
4.Вилизар Якимов/"Астория"/.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания