Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

За поредна година членуващите в ККП „Щастливеца” отмаряха в Троянския балкан

За поредна година членуващите в ККП „Щастливеца” отмаряха в Троянския балкан
Добавена на: 2012-09-20 11:49:24

За поредна година членуващите в ККП „Щастливеца” отмаряха в Троянския балкан

Както винаги броените дни са преминали неусетно в приятни занимания и разходки сред природата

           За поредна година членуващите в ККП „Щастливеца” отмаряха в Троянския балкан
 
         За 21-ви пореден път членовете на ККП „Щастливеца” изкараха 10 приятни и незабравими дни в почивната база на община Свищов в квартал Видима, град Априлци. Както винаги броените дни са преминали неусетно в приятни занимания и разходки сред природата.
         „Всяка година с нетърпение очакваме 1 септември, защото знаем, че ни предстоят чудесни дни на отдих сред природата”, сподели шефката на клуба Мария Радулова. Според нея с всяка изминала година броят на желаещите да отдъхват сред прелестната планинска свежест нараства и тази година броят на почиващите е надхвърлил 50 души.
         Всяка сутрин възрастните хора са правили половинчасова утринна гимнастика, а след закуската са избирали различни маршрути за разходки сред природата. В следобедните часове някои са се отдавали на сладки раздумки, други – на игри на табла или карти, а най-запалените любители на природата не са пропускали възможността да направят кратки преходи из околностите.
         „Благодарни сме на ръководството на община Свищов за оказаното съдействие, както и на управителя на базата Валентин Стойнев и неговия екип за сърдечното и любезно отношение към нас”, не пропусна да отбележи Мария Радулова.
         В последната вечер преди отпътуването обратно към Свищов на отличените в различнитедейности са били раздадени награди. Призът за най-добри туристи са получили Елка и Вальо Антонови, успели за краткото време на почивката да посетят водните дупки, пръскалото и други туристически обекти в околностите на Априлци.
 
Ганка Иванова
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания