Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ученически клуб по фотография нареди родолюбива експозиция

Ученически клуб по фотография нареди родолюбива експозиция
Добавена на: 2012-06-22 16:57:57

Ученически клуб по фотография нареди родолюбива експозиция

Клубът е създаден през зимата по проект „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” (УСПЕХ)

Ученически клуб по фотография нареди родолюбива експозиция
 
                На 19 юни участниците в клуб „Цифрова фотография” към ПГ по Лека промишленост и строителство представиха втората си официална изложба на тема „Частици история от община Свищов”.
Клубът е създаден през зимата по проект „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” (УСПЕХ) с ръководител старши учител Ценка Петкова. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
Младите фотографи представиха във фоайето на Община Свищов постиженията си в областта на дигиталната фотография. Заедно с новите фотоси, бяха изложени и по-стари, от първата им изложба „Свищов – градът на моите деди”. Зрителите можеха да видят развитието в работата на децата.  Освен пленери в града, учениците са успели да излязат и извън него. С интересни снимки са представени обекти от с. Хаджидимитрово и други места. Учениците сами изготвиха и представиха презентация на проекта.
 
Димитър Спасов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания