Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Второкурсничката Паолина Ангелова стана Мис Академия 2012

Второкурсничката  Паолина Ангелова стана Мис Академия 2012
Добавена на: 2012-06-05 16:26:34

На снимката: обща снимка на участничките в конкурса.

Второкурсничката  Паолина Ангелова стана Мис Академия 2012
 
        След предварително проведен кастинг 10 студентки от Стопанска академия „Димитър А.Ценов” достигнаха до участие в конкурса Мис Академия 2012. Това е седмото издание на конкурса, който се провежда в Свищов от 2005 година. Той се организира от Студентски съвет и Стопанска академия и в   тазгодишното му издание, което по традиция се провежда в салона на ПБЧ „Еленка и Кирил Аврамови” участваха представителки на различни специалности и курсове в СА „Д.А.Ценов”. Осемчленно жури с председател  ректора на академията проф. д-р Величко Адамов оценяваше кандидатките за най-красива студентка Членове на журито бяха: тримата зам.-ректори проф. д-р Любен Кирев, доц. д-р Иван Върбанов и доц. д-р Теодора Димитрова; председателят на Общото събрание на СА – проф. д-р Данаил Врачовски; председателят на НПСС (Национално представителство на студентските съвети) – Ангел Георгиев; председателят на Студентски съвет при Стопанска академия – Мария Немска; Маги Джанаварова – победител в третото издание на Music Idol. Водещ на спектакъла бе певецът Цецо Елвиса в партньорство с две студентки - Вергиния Герганова и Станимира Тодорова.
        Участничките в конкурса дефилираха на сцената в три тура – със спортни облекла и специална колекция слънчеви очила, по бански костюми и с официални тоалети. За доброто настроение на присъстващите в залата със своите изпълнения се грижиха Маги Джанаварова, Цецо Елвиса и Дичо.
           За Мис Академия 2012 журито избра Паолина Ангелова – II курс, специалност „Финанси”. Короната й предаде миналогодишната победителка в конкурса Илияна Сиракова, а лентата и паричната награда връчи председателят на Общото събрание на СА – проф. д-р Данаил Врачовски. Победителката в конкурса за красота „Мис Академия 2012” в Свищов ще участва в следващите национални конкурси за красота „Супер модел на България” и „Мис България”.  На второ място се класира първокурсничката Неделина Стаматова, спец „Маркетинг”. Тя получи наградата си от председателят на НПСС – Ангел Георгиев. На трето място журито класира Женя Стайкова – III курс, спец. „Финанси”, която получи наградата си от зам.-ректора доц.д-р Иван Върбанов.
 
Ганка Иванова
 
 
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Дарителска Кампания