Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Първокласници се срещнаха с детския писател Кирил Назъров в Детския отдел на библиотеката при ПБНЧ

Първокласници се срещнаха с детския писател Кирил Назъров в Детския отдел на библиотеката при ПБНЧ
Добавена на: 2012-04-27 16:30:41

Първокласници се срещнаха с
детския писател Кирил Назъров

В Детския отдел на библиотеката при ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови-1856" се проведе среща с детския писател Кирил Назъров.

Първокласници се срещнаха с
детския писател Кирил Назъров
 
В Детския отдел на библиотеката при ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови-1856" се проведе среща с детския писател Кирил Назъров. По покана на библиотечните работници Веселина Спасова и Маргарита Колева, в срещата взеха участие ученици от 1-в клас на СОУ “Н. Катранов” и техните учители Петя Попова и Мария Андреева. Децата бяха сърдечно посрещнати и с голямо вълнение се докоснаха до новата книга на автора „Чудесата на децата”. Самият писател прочете няколко стихотворения и зададе интересни гатанки на малчуганите. Първолачетата бяха подготвили рисунки за подарък на писателя и рецитираха негови стихове и гатанки.  Срещата с  майстора на словото ще остане незабравима за малките ученици и техните учители. Аз лично запомних думите на писателя, че за да пишеш за деца, е нужно да имаш душа, която никога не остарява.
 
Петя ПОПОВА

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания