Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ДА ПОЧИСТИМ СВИЩОВ

ДА ПОЧИСТИМ СВИЩОВ
Добавена на: 2012-04-03 22:32:05

Акция за пролетно Великденско почистване на град Свищов.

ДА ПОЧИСТИМ СВИЩОВ

На 10 април 2012 година от 14:00 до 17:30 часа Община Свищов, общинските училища на територията на града  и общинско предприятие "Чистота" организират акция за пролетно Великденско почистване на град Свищов.
Акцията ще протече под ръководството на заместник-кмета Емил Димитров.  В нея ще участват ученици,  учители,  общински служители, общински съветници,  20 служители на общинско предприятие "Чистота" и желаещи граждани.
Ще бъдат оформени групи за действие в няколко райони: парк "Калето"; кварталът между пресечките на ул. "Ц. Церковски", "Д. Хадживасилев", "Д. Ценов" и "Генерал Киселов"; районът на ул. "Рила"; районът на ул. "Черни връх"; квартал „ Химик”; квартал „Дунав”; квартал „Велешана”; пешеходната алея за парк "Паметниците" и територията на самия парк; пространството около посетителския център "Нове" и туристическите алеи.
За доброволците, включили се в акцията, Община Свищов осигурява чували и ръкавици.
В резултат на проведената акция за почистване с транспорт на общинско предприятие "Чистота" се надяваме да бъдат извозени над 100 куб. метра отпадъци.

За гражданите, които нямат възможност да участват в акцията, Община Свищов информира, че в предстоящите почивни дни в седмицата след Великден - на 21 и 22 април 2012 година, също ще имат възможност да почистят районите около домовете си и за целта  ОП "Чистота" ще създаде необходимата организация за извозване на отпадъците.
Сигналите до ОП "Чистота" могат да се подават на тел.: 0631/ 60125; 60142 и телефон в Община Свищов за заявки за включване в акцията: 0631/68144
Нека направим града ни по-чист и приветлив в навечерието на един от най-светлите християнски празници!
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания