Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Светлана Георгиева е избрана за председател на контролния съвет на асоциацията на председателите на

Светлана Георгиева е избрана за председател на контролния съвет на  асоциацията на председателите на
Добавена на: 2012-04-01 12:43:34

Председателят на общинския съвет в Свищов е приела с благодарност оказаното доверие от страна на всичките присъстващи 136 председатели на общински съвети

Светлана Георгиева е избрана за председател на контролния съвет на  асоциацията на председателите на общински съвети
 
          На проведеното в Пловдив общо събрание на Националната асоциацията на председателите на общински съвети председателят на общинския съвет Свищов Светлана Георгиева от „Коалиция за Свищов” е била избрана за председател на Контролния съвет на асоциацията. Предложението за нейната номинация е било на управителния съвет на организацията.
          Националната асоциация на председателите на общински съвети е основана през 2004 с цел да координира работата на общинските съвети и да подпомага местната власт в лицето на техните председатели.Освен това организацията осъществява връзка на местните органи на властта с централната власт, парламента и ресорните министри по важни за различните региони на страната проблеми. Често на събранията на асоциацията се вземат становища по изработването на различни закони и нормативни уредби.
          Председателят на общинския съвет в Свищов е приела с благодарност оказаното доверие от страна на всичките присъстващи 136 председатели на общински съвети и е приела жеста като признание за успешното управление на Свищовска община.
          Според присъстващите на събранието голям проблем за общините в България е  намаляването на размера на приходите от републиканския бюджет към общинските бюджети, а оттам и към тези на общинските съвети. Всичките присъстващи председатели на общинските съвети са станали свидетели на демонстрация “Сепариране на битови отпадъци и сепариращи инсталации”.
 
Ганка Иванова
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания