Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовските каратисти се завърнаха с 8 медала от национално първенство

Свищовските каратисти се завърнаха с 8 медала от национално първенство
Добавена на: 2012-04-01 12:12:38

На снимката: отборът на свищовските каратисти по време на първенството

  Свищовските каратисти се завърнаха с 8 медала от национално първенство
 
 
 
          На 25 март 2012г в Плевен. се проведе Националното първенство по карате за старша възраст, младежи и девойки, съобщиха от Годжу карате клуб „Алеко”. В първенството са взели участие 118 каратеки от 25 клуба от страната. Свищовските каратисти са се оказали отново на ниво и са спечелили 8 медала.
          . В дисциплината ката Анджела Ангелова е заела трето място при девойките старша възраст. Стефан Петков също е завоювал борнзов медал при младежите, а Антонио Славков, след убедително представяне, е спечелил златния медал.  В същата дисциплина Антонио Славков, Стефан Петков и Пламен Фердинандов са стигнали до финал и са направили отлично представяне, но е трябвало да се задоволят със среброто.
          В дисциплината кумите Радостин Рачев  е останал девети в категория -52кг. Браян Марков, в същата категория, се е борил за третото място, но решението на съдиите е било да остане пети в крайното класиране. Димитър Трифонов, който е дебютира на това първенство е успял да завоюва бронзовия медал при младежите категория -68кг. Калоян Георгиев, след убедителна игра е достигнал финал. Там той е направи грешка в последните десет секунди, която е позволила на противника му да отбележи точка и така е останал със сребро. В категория до 76 кг са се състезавали двама представители на свищовския карате клуб – Стефан Петков и Пламен Фердинандов. Двамата са се срещнали на финала и след много интересна игра Стефан е завоювал златния медал, а Пламен сребърния.
          . На Балканското първенство по карате за деца, жени и мъже, което се е провело от 16 до 18 март в Херцег Нови (Черна Гора), сенсей Марин Маринов, страши треньор на ГКК „Алеко” е защитил международна степен за съдия, съобщи секретарят на ГКК „Алеко” Надежда Славкова.
 
Ганка Иванова

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания