Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Работна среща по проект „Билет за живота”

Работна среща по проект „Билет за живота”
Добавена на: 2012-03-27 12:36:48

Работна среща по проект „Билет за живота”
Работна среща по проект „Билет за живота”

От 17 до 21 март учители взеха участие в работна среща по проект „Билет за живота” в гр. Фаркаса, Румъния.

Работна среща по проект „Билет за живота”
От 17 до 21 март учителите-Петя Попова, Оля Михова и учениците-Антоан Попов и Иван Илиев от ІХ а клас взеха участие в работна среща по проект „Билет за живота” в гр. Фаркаса, Румъния. Срещата бе на тема:”Спортът и нашето здраве” и в Румъния пристигнаха партньорите по проекта от Полша, Уелс, Германия, Англия и Латвия.
Домакините ни посрещнаха в училището и представиха програма със състезателни игри и традиционни песни и танци от румънския фолклор. Имахме възможност да разгледаме класните стаи и да наблюдаваме открит урок по английски език, представен от ученици от начален етап на обучение.
Освен невероятно красивата природа ни впечатли и църквата и манастира, който съществува вече 300 години, съхранил безценни икони.
Координаторите по проекта обсъдиха бъдещата работа –провеждане на различни мероприятия, свързани с опазване от замърсяване на водното богатство и повторно използване на отпадъчните материали, за да запазим чистотата на природата.
Следващата работна среща по този проект ще се проведе в Уелс през месец май.
Петя Попова

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания