Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Хлапетата от ОДЗ „Детски свят” трогнаха майките си за 8 март

Хлапетата от ОДЗ „Детски свят” трогнаха майките си за 8 март
Добавена на: 2012-03-16 14:55:32

На снимката: децата от яслената група при ОДЗ „Детски свят” по време на празненството за Денят на мама

Децата от яслената група при ОДЗ №3 „Детски свят” трогнаха до сълзи майките си на празника, посветен на тях. Тържеството се проведе на 12 март, а подготовката за него е продължила поне два месеца. Това очевидно си е струвало усилията, защото майки, чиито деца посещават детското заведение пожелаха от страниците на „Свищовски бряг”  да поднесат своите благодарности на медицинските сестри Сашка, Иринка и Светла и на лелките Айсел и Мария за положените от тях усилия да подготвят невероятната празнична програма, посветена на Денят на мама. За разлика от останалите празненства този път стихчетата и песничките са били подготвени без намесата на родителите и на практика майките са били приятно изненадани от трогателните послания на своите малчугани. Емма, Мария, Галин, Мартин и Даниел са се представили отлично със заучените и артистично изпълнени стихотворения. А  малката Мария Атанасова – само на две годинки и половина дори е поставила рекорд с изпълненото без грешка стихотворение от три куплета, което в по-големите групи е било рецитирано от три деца. В програмата е имало и танци и песнички, но майките са били най-очаровани от ръчно изрисуваните картички и стръкчета цветя за празника.
          Родителите, благодарни за положените усилия от страна на персонала също са поднесли цветя на жените, които ежедневно полагат грижи за децата им. Подаръци е имало и за яслената група, а един от татковците дори е дари цялото си възнаграждение на общински съветник, за закупуване на необходимото обзавеждане на помещенията на най-малките обитатели на градината.
 
Ганка Спасова

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания