Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Учителка от ПГ по ЛПС избрана за обучение в Германия

Учителка от ПГ по ЛПС избрана за обучение в Германия
Добавена на: 2012-02-10 10:22:48

За участие в това обучение се конкурираха учители по професионална подготовка в направление „Строител” от цялата страна.

Учителка от ПГ по ЛПС избрана за обучение в Германия

Една народна мъдрост гласи, че човек се учи, докато е жив, а аз бих добавила, и усъвършенства придобитите вече умения и компетентности. Тази идея е залегнала в Програмата „Учене през целия живот” в секторна програма „Леонардо да Винчи”, мярка „Мобилност”, подготвяща квалифицирани кадри за строителния бранш. Целта на програмата е подобряване на качеството и иновациите в системите, институциите, практиките на професионалното образование и обучение, както и обмен на добри практики със специалисти от областта на професионалното образование във ФР Германия.
За участие в това обучение се конкурираха учители по професионална подготовка в направление „Строител” от цялата страна. След оповестяване на резултатите сред 10-те избрани е и учителката от Професионална гимназия по лека промишленост и строителство в Свищов инж. Диана Петкова, която заедно с останалите 9 колеги ще се обучава в Германия. Учебната практика ще се проведе в периода 15-22 април т.г. в гр.Керпен.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Дарителска Кампания