Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Организират празник на подаръците

Организират празник на подаръците
Добавена на: 2012-02-03 13:01:42

Организират празник на подаръците

„Денят за нас е подарен – нека всеки е дарен!”

Организират празник на подаръците
 
         За втори пореден път инициативна група на активни свищовци организира Празник на подаръците. Той ще се проведе на 29 февруари, а девизът му ще бъде: „Денят за нас е подарен – нека всеки е дарен!” такъв празник беше проведен и преди 4 години през високосната 2008 година в последния ден на февруари. Инициативата и тогава беше на същите оргаизатори, които издигнаха лозунгът: „В градът на дарителите – дарители да станем!”, а тогавашния 29 февруари, ден, който е подарък за всеки според тях  беше достатъчен повод да се организира размяна на подаръци. Участниците в празника и тази година ще бъдат както юридически лица, така и различни институции – фирми, учреждения, ведомства  и организации. Всеки от участниците в празника ще си подготви подарък и всички с изтеглен номер от специално подготвена за целта урна ще разберат на кого трябва да поднесат своят дар. Номерата от урната ще бъдат изтеглени от детска ръчичка, а всеки сам ще определи вида и размера на приготвения от него подарък. Според организаторите „Дори да подариш надежда, на този ден се помни и се вижда”.
         Групата инициативни граждани са си поставили за задача 29 февруари да се превърне в Ден за подаръци и тази традиция да продължи напред в годините. Те са определили краен срок за участие в празника 15 февруари, а желаещите могат да заявят своето участие на телефони: 0898431490, 0878246856 и 0885126056. Посочени са и e-mail  адреси: spirov@abv.bg и spirov@gmail.com. Освен това всички фирми, ведомства, учебни и детски заведения, учреждения, неправителствени организации и много частни лица са получили персонални покани за участие. Очаква се към събитието да бъде проявен голям интерес, както беше и преди 4 години.
 
Ганка Иванова
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания