Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Пожари причиниха смъртта на двама души

Пожари причиниха смъртта на двама души
Добавена на: 2012-02-03 10:37:30

И при двата случая загиналите са тръгнали да гасят сами огнената стихия, а причина за трагичния им край е от задушаване при повторно влизане в жилищата за изнасяне на багаж.

Пожари причиниха смъртта на двама души

Причината за смъртта на 80-годишния мъж от Овча могила на 2 януари и на 57-годишния свищовец на 29-ти т.м. е поради неспазване на елементарните противопожарни правила, съобщи гл. инспектор инж. Стефан Димитров, началник на РСПБЗН. И при двата случая загиналите са тръгнали да гасят сами огнената стихия, а причина за трагичния им край е от задушаване при повторно влизане в жилищата за изнасяне на багаж. И в двата случая сигналите са подадени от съседи. През януари са горели още два покрива и два пластмасови контейнера, където е била хвърлена жар от печките за отопление. Службата е работила и по три сигнала за премахване на паднали ламарини и дървета. Инж. Димитров напомня гражданите да бъдат по-внимателни и да проверяват по-често имоти, в които не живеят, за аварии, които в тези мразовити дни биха причинили щети и на съседни домове и довели до спиране на ВиК- ел.захранване.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Дарителска Кампания