Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Зам.министърът на образованието се срещна с учители и директори

Зам.министърът на образованието се срещна с учители и директори
Добавена на: 2012-01-21 12:23:29

Акцент в проведената работна среща с учители и директори на училища от общината бе представяне на двата проекта по структурните фондове, по които работи МОМН.

Зам.министърът на образованието
се срещна с учители и директори  

Новият Закон за предучилищното и училищното образование ще бъде готов до септември т.г., съобщи миналия петък зам.- министърът на образованието Милена Дамянова. Акцент в проведената работна среща с учители и директори на училища от общината бе представяне на двата проекта по структурните фондове, по които работи МОМН. Единият е за извънкласните форми и заниманията на учениците. Другият касае средищните училища и организиране на целодневната форма на обучение, свързана с новия режим за работа. На срещата присъстваха и кметът на общината Станислав Благов, председателят на Общинския съвет Светлана Георгиева и депутатите д-р Ваньо Шарков и Аспарух Стаменов, както и Розалия Личева от регионалния инспекторат.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания