Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовският кмет покани бизнесмени на чаша вино

Свищовският кмет покани бизнесмени на чаша вино
Добавена на: 2011-12-27 11:13:56

Свищовският кмет покани бизнесмени на чаша вино
Свищовският кмет покани бизнесмени на чаша вино

Кметът на Община Свищов Станислав Благов покани на чаша вино хората на бизнеса от крайдунавския град. На неформалната среща се събраха над сто човека, представители на всички нива на предприемачеството.

Свищовският кмет покани бизнесмени на чаша вино
 
 
         Кметът на Община Свищов Станислав Благов покани на чаша вино хората на бизнеса от крайдунавския град. На неформалната среща се събраха над сто човека, представители на всички нива на предприемачеството. В тостът си, домакина отбеляза, че колкото и трудности да среща общинското ръководство в проточилата се с години икономическа криза, бизнесът е в значително по-затруднено положение. В тази връзка, кметът благодари на гостите си за това, че успяват да поддържат икономиката в града жива и им пожела през следващата година да запишат убедителен положителен резултат. От страна на общинската администрация, Благов за пореден път декларира безусловна подкрепа към предприемачеството и обеща на бизнесмените съдействие във всички насоки. По-късно, в приятелска обстановка градоначалника, заместник кметовете и ръководителите на дирекции в общинската администрация, заедно със своите гости, дегустираха по чаша свищовско Каберне, сервирано с ядки и соленки.
 
Димитър Спасов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания