Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

МФ “Алеко Константинов” прие програма за дейността си през перида 2011-2014 г.

МФ “Алеко Константинов” прие програма за дейността си през перида 2011-2014 г.
Добавена на: 2011-11-25 11:36:20

Програмата предвижда редица прояви в направленията “Културно-историческо наследство”, “Реклама и издателска дейност”, “Културна дейност” и “Благотворителност и бъдеще”.

На заседание на Управителния съвет на МФ  “Алеко Константинов”  бе приета програма за дейността на фондацията през периода 2011-2014 г. Програмата предвижда редица прояви в направленията “Културно-историческо наследство”, “Реклама и издателска дейност”,  “Културна дейност” и “Благотворителност и бъдеще”.  Приета бе и програма за честването на 149-ата годишнина от рождението на Алеко Константинов. Акценти в нея са представянето на книгата “Свищовски родови хроники” със съставител д-р Мария Тошева (издание на Историческия музей) и карикатурната изложба на Маргарита Янчева от София. По традиция ще бъде връчена и наградата на лауреата от международния конкурс за къс хумористичен разказ “Алеко 2011”, предвиден е и театрален спектакъл.
Представена бе и информация за финансовото състояние на фондацията.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания