Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Две брачни двойки подписват в Община Свищов на 11.11.2011 год.

Две брачни двойки подписват в Община Свищов на 11.11.2011 год.
Добавена на: 2011-11-11 10:33:47

От древността се вярва, че всяко число има своя символика и ако започнеш ново начало на определена дата, то бъдещият ти живот ще бъде под знака на тази дата.

Две млади двойки подписват на днешния 11. 11. 2011 г., съобщават от Центъра за административни услуги в Общината.
Точно в 11 часа е подписването на Светослав и Таня, а 30 минути по-късно ще положат подписите си и Димитър и Габриела. И за двете двойки това е първи брак.
От древността се вярва, че всяко число има своя символика и ако започнеш ново начинание на определена дата, то бъдещия ти живот ще бъде под знака на тази дата. Числото 11 в нумерологията се нарича „господарско” число. То е числото на Съдбата. Родените под знака на това число с малко труд и ясни цели постигат комфорта, за който мечтаят. Младоженците обикновено се надяват, че шестте еднакви цифри ще им донесат щастие в брака. Тъй като числото 11 съдържа две единици, нумеролозите смятат, че то носи настойчив, революционен, властен характер.
На 11 ноември православната църква отбелязва и Деня на Св. великомъченик Мина - християнски светец и известен чудотворец, който се счита за покровител на семейството.
От началото на годината сключените граждански бракове са 62, а само през октомври техният брой е бил 8. Едва шест са новородените през десетия месец на годината, като от началото на годината са 60. Починалите през изминалия месец са 28, а от началото на годината са 303.
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания