Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ЗАСЯКОХА НЕЗАКОННА ТЪРГОВИЯ С МЕТАЛИ

ЗАСЯКОХА НЕЗАКОННА ТЪРГОВИЯ С МЕТАЛИ
Добавена на: 2011-10-21 13:55:36

Бързо производство за кражба е образувано срещу М. С. /54 г./ от с. Царевец

Бързо производство за кражба е образувано срещу М. С.  /54 г./ от с. Царевец. При извършена проверка от служители при РПУ Свищов на пункт за търговия с отпадъци от черни и цветни метали е установено, че М. С. предава 14 м. оградна мрежа, която е отнел от недвижим имот в землището на с. Царевец. Вещта е върната на собственика. Извършителят е с криминалистични и съдебни регистрации. Бил е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.
Бързо производство за незаконна търговия с черни и цветни метали е образувано и срещу М. В. /32 г./ от Русе. При извършена проверка от служители на РПУ – Свищов е установено, че той превозва с товарен автомобил „Мерцедес МВ 100Д” метални вещи и отпадъци от черни и цветни метали, които са предмет на търговия, осъществявана от него без изискваният лиценз. Откритите в автомобила метални предмети са иззети по надлежния ред.
 
В-к „Дунавско дело” 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания