Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Настъпи активния сезон на снабдяване с дърва и въглища

Настъпи активния сезон на снабдяване с дърва и въглища
Добавена на: 2011-09-30 14:58:22

Настъпи активния сезон на снабдяване с дърва и въглища

Цена от 60-65 лв. за кубик дърва обявяват свищовските фирми

Цена от 60-65 лв. за кубик дърва обявяват свищовските фирми, занимаващи се с продажба на твърдо гориво. Почти няма промяна в миналогодишната цена на дървата. Повечето от търговците предлагат и екстра – безплатна доставка на адрес в града. Сезонът е такъв, че тази стока сега е актуална и затова цената се покачва. През летните месеци можеше да се намерят с 5-10 лева по-евтини дърва, но пък тогава нямаше търсене. Срещат се и хора да се оплакват, че при доставка на адрес кубатурата, която се плаща, не отговаря на доставената.
Няма значителна разлика в цената и на предлаганото твърдо черно гориво. Донбаските въглища и брикетите се харчат за 280-300 лева за тон. Малко по-високи са цените на пакетираните въглища за сметка на по-цивилизованата и “по-чиста” доставка. Търговците предлагат доставка на твърдо гориво и по селата, където транспортните услуги са за сметка на потребителя. 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания