Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Спорна и успешна нова учебна година за всички учители и ученици!

Спорна и успешна нова учебна година за всички учители и ученици!
Добавена на: 2011-09-15 15:08:58

По повод началото на новата 2011/2012 учебна година кметът на Община Свищов Станислав Благов поднесе поздравителни адреси във всички учебни и детски заведения на територията на общината.

ДО СВИЩОВСКИТЕ УЧИЛИЩА:
 
ДРАГИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,
Днес е 15-ти септември - Първият учебен ден! Пъстри цветя и грейнали усмивки отново са украсили училищния двор. С много вълнение и радост посрещаме тази дата. Празнува цяла България!
За нашия народ училището и знанието са нещо свято! Днес, когато живеем във време на разколебани ценности и традиции, мисията на българското училище и българските учители е още по-важна.
Като кмет на община Свищов съм изключително горд, че в свищовските училища и сега живее гордият възрожденски дух и желанието за напредък и обновление, завещани от достойните ни предци.
Много поводи сме имали да се гордеем с вашите успехи и постижения, скъпи учители и ученици. Знам, че зад победите ви в национални състезания, конкурси и олимпиади, зад спечелените проекти, стоят не само много труд и усърдие, но и много вложени душа и сърце, затова вашите отличия са ни толкова скъпи.
Уважаеми учители, вашият професионализъм, благородство и всеотдайност дава на бъдещото поколение увереност и сила, с които да върви напред. Не спирайте да се раздавате и нека в отплата винаги се радвате на обичта, доверието и уважението на своите възпитаници!
Скъпи ученици, пожелавам ви вълнуваща и незабравима учебна година, бъдете активни и любопитни за новото, мечтайте и следвайте смело мечтите си, утрешният ден ви принадлежи!
На най-развълнуваните в днешния ден – първокласниците, желая  щастливо пътуване в света на буквите и числата, много нови приятелства и забавления в училище!
Спорна и успешна нова учебна година за всички: малки и големи ученици, учители и родители!
На добър час!
      
СТАНИСЛАВ БЛАГОВ
Кмет на Община Свищов
 
 
ДО ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЕ В ОБЩИНАТА:
 
СКЪПИ УЧИТЕЛИ И ДЕЦА,
Най-сърдечно ви поздравявам по случай началото на новата учебна година!
Както в училище, така и в детското заведение, децата научават нови неща, забавляват се, намират нови приятели, развиват се, затова неговата роля е много важна.
Предучилищното образование в Свищов има вековна традиция. През 2012 година в нашия град ще честваме 130 години от откриването на първата детска градина в България.
Освен повод за гордост, този факт задължава за приемственост и високо качество. Горд съм, че до днес свищовските детски заведения пазят традициите и в тях живее духът на новаторството и обновлението, който водеше напред и достойните ни предци!
Децата на Свищов са прекрасни, те са нашето най-ценно богатство! За да растат щастливи, са им нужни нашите грижи, внимание и обич! Те заслужават най-доброто! Вярвам, че заедно можем да им го дадем!
По повод началото на новата учебна година от сърце ви желая крепко здраве и много щастие!
Нека денят ви бъде изпълнен с много веселие, радост и слънчеви усмивки!
На добър час!
 
СТАНИСЛАВ БЛАГОВ
Кмет на Община Свищов
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания