Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов с нов сайт

Община Свищов с нов сайт
Добавена на: 2011-09-07 10:15:31

Новият сайт е с модерна визия и нови функционалности. Структурата му предлага лесна навигация за потребителя.

Община Свищов с нов сайт
Община Свищов е представена с нов сайт в интернет пространството на адрес: www.svishtov.bg . Той изцяло замества стария, който съществува от 2000 година и вече е визуално и функционално остарял.
Новият сайт е с модерна визия и нови функционалности. Структурата му предлага лесна навигация за потребителя.
В основните раздели отново е предоставена информация за община Свищов и дейностите на общинската администрация. Порталът съдържа следните основни секции: новини; обществени поръчки; търгове и конкурси; решения на Общинския съвет; общинска документация, където са публикувани стратегически документи, наредби и заповеди; електронни документи, където гражданите могат да открият актуалните образци на документи за различни административни услуги. Нов момент е публикуването на „Пътеводител за граждани и фирми”, който предлага информация за основните звена в администрацията, предлаганите от тях услуги със съответните цени и срокове за изготвянето им, както и телефони на службите. Отново посетителите на сайта на Община Свищов могат да разгледат богата колекция от снимки във раздела „Свищов в снимки”, да се запознаят с почетните граждани на Свищов, с международните партньори на общината, с актуалните и реализирани проекти от администрацията. 
Запазени са и традиционните радели: ръководство, ресурси, икономика, култура, образование, неправителствени организации, спорт. Предвидена е и секция обратна връзка и антикорупционни сигнали.
Отново сайтът предлага версия на английски и немски език.
Любопитна информация предлага статистиката за посещенията на сайта на Община Свищов за периода от началото на годината до края на месец юли: 101 219 уникални посещения от България, на второ място са посетителите от Русия – с 5 714 уникални посещения, а на трето – от САЩ – с 4 292 посещения. Страницата на Община Свищов е посещавана още от Швеция, Германия, Испания, Украйна, Румъния, Китай, Турция, Холандия, Чехия, Словакия, Белгия, Кувейт, Тайланд, Нова Зеландия и др.
Разработването на новия сайт е пореден етап в постигането на ефективна и прозрачна общинска администрация, и въвеждането на електронната община в услуга на потребителите.
Новата интернет страница на Община Свищов е дело на свищовската фирма СД „Зоната – Нацкови и сие”.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания