Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Делегация от община Свищов бе на посещение в гр. Капувар

Делегация от община Свищов бе на посещение в гр. Капувар
Добавена на: 2011-07-29 13:21:00

Делегация от община Свищов бе на посещение в гр. Капувар

От 21 до 24 юли делегация от Община Свищов, водена от заместник-кмета по стопанска и финансова политика г-н Емил Димитров, посети побратимения унгарски град Капувар по покана на неговия градоначалник Джорджи Хамори.

Делегация от община Свищов бе на посещение в гр. Капувар
От 21 до 24 юли делегация от Община Свищов, водена от заместник-кмета по стопанска и финансова политика г-н Емил Димитров, посети побратимения унгарски град Капувар по покана на неговия градоначалник Джорджи Хамори. В състава на свищовската делегация бяха още директора на дирекция „АПИОУПЕВ” г-н Стоян Парашкевов и старши специалистът по стопански дейности Виржиния Блажева. В рамките на международната среща завърши европейски проект за обмен на добри практики „Тук живеем ние” с участието на представители на седем държави:, Австрия, България, Германия, Полша, Словакия, Унгария и Франция.
На форума Община Свищов направи забележително представяне и изяви желание за привличане на инвестиции за развитие на балнеолечението и туризма в нашия град. Ръководството на Община Капувар сподели своя опит в изграждането и стопанисването на минералните басейни в Капувар. Изразена бе готовност за пълно съдействие в разработването и експлоатацията на термалния извор край гр. Свищов с предоставянето на рекламни материали и обмен на експертни групи в бъдеще.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания