Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ККП “Детелина” закри активния си сезон с вълнуващо тържество

ККП “Детелина” закри активния си сезон с вълнуващо тържество
Добавена на: 2011-07-25 15:55:36

ККП “Детелина” закри активния си сезон с вълнуващо тържество

Пенсионерите от ККП “Детелина” в с.Козловец се събраха за тържествено закриване на активния сезон на клубната дейност и излизане в лятна ваканция.

Пенсионерите от ККП “Детелина” в с.Козловец се събраха за тържествено закриване на активния сезон на клубната дейност и излизане в лятна ваканция. Гости на сбирката бяха г-жа Мария Радулова, председател на Общинския съвет на пенсионерите, г-жа Кичка Ялъмова, кмет на с. Козловец, и г-н Тодор Тодоров, председател на земеделска кооперация “Земеделец-93”. Председателят на клуба инж. А. Данчев изнесе изчерпателен отчет за богатата и разнообразна дейност на клуба. Той не си спести хубавите думи за певческата група, изнасяла програми и в други клубове, участвала в предаването “Ако зажалиш...” на ТВ СКАТ. В клуба са провеждани тържества и беседи за исторически събития и видни личности, посрещани са гости и от други приятелски клубове. След отчета бяха връчени свидетелства за почетни членове на ККП “Детелина” на г-жа Ялъмова и г-н Тодоров за приноса им в клубната дейност. С очевидно уважение и заслужена обич за оказаната голяма и компетентна помощ на ККП “Детелина” бе удостоена със званието “Почетен член на клуба” и г-жа Мария Радулова. Развълнувана, тя благодари за оказаното доверие и заяви сърдечно на своите приятели, че винаги ще бъде сред тях и ще им помага за издигане имиджа на клуба. Тя им пожела спокойна и весела ваканция, здраве и жизнерадост. Г-жа Ялъмова и г-н Тодоров поздравиха членовете на клуба и благодариха за вниманието, пожелаха им здраве и набиране на сили за успешна клубна дейност през следващия сезон.
Юлия ДАКОВА

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания