Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Приключиха ремонтните дейности на стадион “Академик” и СК “Свищов”

В края на миналата седмица приключиха ремонтните дейности в съблекалните на стадион “Академик” и в залата на спортен комплекс “Свищов”.

В края на миналата седмица приключиха ремонтните дейности в съблекалните на стадион “Академик” и в залата на спортен комплекс “Свищов”. На градския стадион бе ремонтиран тунела с входа за състезатели и съдии. Отстранени са и пукнатините по трибуните, заяви Генчо Стоянов, гл. експерт в общинско звено МФСД. Той изказа благодарност към фирма “Коев”, предоставила безвъзмездно строителните материали. Така ремонтните работи на стадиона стрували на МФСД около 60 лева. Повече усилия, труд и средства спортното звено вложило в ремонта на залата на СК “Свищов”. Благодарение на програмата на местното Бюро по труда в цялостното освежаване на залата били включени младежи, завършили курса за строители. И на стадиона, и в залата, те работили редом със служителите на спортното звено, поясни още Генчо Стоянов. Спортната зала била изцяло изкърпена и боядисана. Освежени били и някои от линиите на игралното поле. Предвиденото циклене на пода останало за следващ етап. Така звеното успяло да се справи с ремонтите в рамките на лимита, определен за издръжката на базата в бюджета на общинско звено МФСД.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания