Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовски малчугани усвояват плувни стилове

Свищовски малчугани усвояват плувни стилове
Добавена на: 2011-06-24 13:58:30

Свищовски малчугани усвояват плувни стилове
Свищовски малчугани усвояват плувни стилове
Свищовски малчугани усвояват плувни стилове

За шеста поредна година звено “Масова физкултура и спортни дейности” организира курс за начинаещи млади плувци от 6 до 12 години.

За шеста поредна година звено “Масова физкултура и спортни дейности” организира курс за начинаещи млади плувци от 6 до 12 години. Независимо от намалените наполовина средства за провеждане на курса, благодарение на общината и на управителя на комплекс “Мираж” децата безплатно се обучават да плуват стиловете кроул и бруст по общинска програма, като заплащат само 3 лева такса басейн. Заниманията започнаха в понеделник. В продължение на 40 дни всеки работен ден от 10.00 часа под ръководството на инструкторите Атанас Христов и Даниел Генчев малчуганите от града ни ще изпитват не само удоволствие от досега с водата, но и ще усвояват плувните стилове кроул и бруст. Предвид факта, че почти 1/3 от записалите се в курса този сезон деца са с наднормено тегло, посещаването на плувните занимания е особено полезно както за общото укрепване и закаляване на организма им, така и за развитие на всички мускулни групи у подрастващите. И този летен сезон одобрените от общината басейни са в комплекс “Мираж”, на Ловната хижа и при спа хотел “Перун” край Паметниците, които разполагат с осигурени от собствениците спасители.
 
Галя ФИРОВА
В-к "Дунавско дело"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания