Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовски професор включен сред най-успелите хора за 2011 г.

Свищовски професор включен сред най-успелите хора за 2011 г.
Добавена на: 2011-06-24 13:46:06

Проф. д-р ик. н. Камен Каменов от Стопанска академия "Димитър А. Ценво" е включен в изданието „Кой-кой e в света” за 2011 г.

Проф. д-р ик. н. Камен Каменов от СА “Д.А.Ценов” бе включен в изданието „Кой-кой e в света” за 2011 г. "Who is who" е издание, което се публикува от 1899 година в Бъркли Хайтс, щата Ню Джърси, САЩ. Основното схващане, върху което се базира дейността на издателството е, че личностите, чиито постижения са оказали най-силно въздействие върху хората, днес заслужават да получат нужното признание. Затова всяко едно издание включва подробни биографични справки на най-успелите хора в своята област на професионално развитие. Изданието е енциклопедичен справочник, който съдържа биографична информация за лидерите в различни области на обществено-икономическия живот от цял свят. Набляга се върху специалисти, работещи в такива сектори на глобалната икономика като: бизнеса, правото, научните изследвания, медицината, изкуството и публичната администрация. Всеки кандидат е номиниран по предложение на библиографичния отдел към изданието; от професионални организации и асоциации; или от личности номинирани в предходните издания на организацията. То се разпространява в книжен и електронен формат. На интернет страницата на издателството, също така, се предлага платен абонамент към база данни, която осигурява достъп до повече от 1,444, 914.00 библиографии. Включването на проф. Каменов сред най-успелите хора в своята област е поредното признание не само за неговия принос в глобалната икономика, но и за  самата Стопанска академия, в която той е един от най-авторитетните учени и преподаватели.

В-к "Дунавско дело"
 
  

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания