Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Престижно участие на възпитаник на ДТГ

Престижно участие на възпитаник на ДТГ
Добавена на: 2011-06-21 10:42:27

Ученикът Александър Върбанов от 11-б клас при ДТГ "Д. Хадживасилев" и научният му ръководител Цветанка Костова участваха в Заключителния етап и награждаване на победителите в станалия традиционен за страната Национален конкурс за написване на стихотворение и есе "Живеем в земята на Ботев".

Ученикът Александър Върбанов от 11-б клас при ДТГ "Д. Хадживасилев" и научният му ръководител Цветанка Костова участваха в Заключителния етап и награждаване на победителите в станалия традиционен за страната Национален конкурс за написване на стихотворение и есе "Живеем в земята на Ботев". И тази година конкурсът бе изключително престижен с участие на 216 ученици от цялата страна. Поощрителната награда на Александър за написаното от него есе за пореден път доказа, че в Търговската гимназия се обучават не само добри икономисти, но и емоционално ангажирани хора. 

В-к "Дунавско дело"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания