Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Група "Сторико Романо" уважи дипломиране в СА

Група \\\"Сторико Романо\\\" уважи дипломиране в СА
Добавена на: 2011-06-21 10:32:40

Група \\\"Сторико Романо\\\" уважи дипломиране в СА

Вицепрезидентът на Група "Сторико Романо" (Gruppo Storico Romano) Пиетро Галоне, придружен от четирима сенатори и двама преторианци, бе сред официалните гости на церемония по дипломиране на магистри в СА "Д. А. Ценов".

Група "Сторико Романо" уважи дипломиране на свищовски магистри

Вицепрезидентът на Група "Сторико Романо" (Gruppo Storico Romano) Пиетро Галоне, придружен от четирима сенатори и двама преторианци, бе сред официалните гости на церемония по дипломиране на магистри в СА "Д. А. Ценов". В аулата на Академията гостите, в автентични римски одежди, бяха посрещнати с бурни аплодисменти от новите магистри. Доц. д-р Андрей Захариев, зам.- председател на Общото събрание на СА "Д. А. Ценов", честити дипломирането на магистрите от името на ректора доц. д-р Величко Адамов и на цялата академична гилдия. Посланието към абсолвентите бе да докажат пред себе си и пред професионалната гилдия на финансистите и икономистите, че стават "достойна част от стохилядната армия възпитаници на най-доброто извънстолично висше училище – Стопанската академия". На финала доц. Захариев заяви: "Това, което са Оксфорд и Кеймбридж за Обединеното кралство, това е академичният Свищов за България". Магистрите получиха своите дипломи от директора на Центъра по магистърско обучение доц. д-р Иван Спиридонов, а пред сградата на Ректората ги очакваше приятна изненада. За първи път дипломирани магистри бяха посрещнати от Първи италийски легион съставен от свищовски студенти, предвождан от своя легат Стефан Проданов – докторант в СА "Д. А. Ценов". Предвождан от центуриона Верони Маринов, легионерите поздравиха магистрите с изпълнение на римски команди като осигуриха шпалир за официалната снимка с тоги и традиционното хвърляне на барети.

В-к "Дунавско дело'

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания